2020 Yılında Öne Çıkan 10 Adet Çarpıcı Yakut Yüzük Modeli

            İki insan arasındaki ortak duyguları pekiştirmek ve o duyguların bir temsili haline gelmiş yüzükler, asırlardır evliliğin ve bağlılığın birer sembolü haline gelmiştir. Liderlik vasfının da temsilcisi olan yüzükler, hükümdarlar ve eşleri tarafından da sıkça kullanılmıştır. Çoğu zaman takılarda yer edinmiş olan yakut, iyileştirici ve hastalıklardan koruduğu düşüncesiyle takılardaki yerini edinmiştir. 2017 yılında öne çıkan 10 adet çarpıcı yakut yüzük modeli günümüz moda trendlerinde kadınların şıklık yarışının birer parçasıdır.

Yakut Yüzük Modelleri

Şıklık yarışının galip geldiği renk şüphesiz safirin gece mavisi, yakutun kan kırmızısı, pırlantanın kendine has şeffaflığı, zümrütün yeşil canlılığıdır. Aşk aslında tüm renkleri sever, fakat kırmızının tutkusu aşkı canlı tutan şeydir. İçinizdeki aşkı yaşatan yakutlar, tasarımdaki tutkuyu tekrar alevlendirmektedir.

1. Oval Yakut Yüzük Modeli

Oval kıvrımlarla, bir kadının çekici hatlarını bu modellerde görebilirsiniz.

2. Altın Yakut Yüzük Modeli

Altın yakut yüzük modeli, bir kadın kadar vazgeçilmez ve yıkıcı etkilere sahip modelleri yansıtır.

3. Yapraklı Yakut Yüzük Modelleri

Dökülen her yaprak yeni bir dönemin ve mevsimin başlangıcını hatırlatır. Sonbaharı andıran yapraklı yakut yüzük modelleri, 2017 yılında öne çıkan çarpıcı yakut yüzük modellerinden birisidir.

4. Çiçekli Yakut Yüzük Modeli

Taze aşkları ve başınızdaki kavak yellerini hatırlatan çiçekli yakut yüzük modeli, belki de yeni bir başlangıç için iyi bir yoldur.

5. Karmaşık Motifli Yakut Yüzükler

Karmaşa, düzeni de getirir. Nasıl bir yüzük seçeceğiniz konusunda kafanızı kurcalayan karmaşayı, karmaşık motiflere sahip bir yakut yüzüğe saklayın.

6. Renkli Taşlı Yakut Yüzük Modelleri

Her şeyle uyum sağlayabilen renkli taşlı yakut yüzük modelleri 2017 yılının da gözdeleridir.

7. Yuvarlak Yakut Yüzükler

Yuvarlak kesim yakut yüzükler, 2017 yılına da tutunmayı başaran çarpıcı modellerle gözler önüne serilmektedir.

8. Pırlantalı Yakut Yüzük Modeli

Pırlantanın her şeye artı bir değer kattığı tartışılmaz bir gerçektir. Görüntüde olduğu kadar pahada da daha ihtişamlı modeller için pırlantalı yakut yüzük modeli tercih edebilirsiniz.

9. Pembe Altın – Pırlanta Yakut Yüzükler

Birbirine yakın tonların geçişlerini pembe altın ve yakut bütünlüğünde görebilirsiniz.

10. Kişiye Özel Tasarım Yakut Yüzük Modelleri

Daha hassas ve çıtanın dışına çıkmak isteyenler için özel tasarımlar kişiye özel tasarım seçeneklerini de içerebilmektedir.

Yorumlar